preskoči na sadržaj

Tehnička škola Bjelovar

Primjeri dobre prakse
vijesti

Dan kravate

Autor: Sandra Hermanović, 26. 10. 2020. 13:29

U Tehničkoj školi  Bjelovar posljednjih dvanaest godina redovito obilježavamo Dan kravate različitim aktivnostima. Ove godine održane su radionice za učenike u drugim razredima kroz koje su učenici učili o značaju i povijesti kravate. Učenici su sudjelovali u kvizu o hrvatskoj kulturnoj baštini. Uredili smo učenički pano u holu škole.

Pročitajte u dokumentu s poveznice o hrvatskoj kulturnoj baštini, kravati i pogledajte fotografije koje smo zabilježili tijekom aktivnosti. 

 [više]

Virtualna Talentijada Vijest ima dokument u privitku

Autor: Sandra Hermanović, 10. 6. 2020. 00:21

Sudjelovali smo u virtualnoj Talentijadi. Naše učenice Leona Šantić i Marijana Bratanić ušle su u finale. Marijana je osvojila drugo mjesto u likovnom izričaju. Čestitke finalisticama i svima koji su sudjelovali. Projekt je međunarodnog karaktera te je uključen u eTwinning sustav. Cilj projekta je potaknuti razvoj različitih vještina učenika u skladu s njihovim individualnim sposobnostima.
Više o poticanju darovitosti i kvalitetnom provođenju slobodnog vremena kod učenika pročitajte u pdf dokumentu Sudjelovanje u Talentijadi.
 [više]

„Zasadi drvo ne budi panj“

Autor: Sandra Hermanović, Kristina Žganjer, 28. 10. 2019. 18:20

„Zasadi  drvo ne budi panj“ – sadnjom drveća protiv deforestacije

Učenici naše škole priključili su se akciji "ZASADI DRVO, NE BUDI PANJ!" (25.10.2019.). Učenici su svojim angažmanom dali doprinos ovoj građanskoj inicijativi. Glavni cilj inicijative je zasaditi što više stabala kako bi doprinijeli ozelenjivanju svojih životnih sredina i time istaknuli važnosti i brojne dobrobiti drveća i zelenila, osobito u urbaniziranim sredinama, te dati svoj doprinos borbi protiv klimatskih promjena.
          Zahvaljujući podršci grada Bjelovara i Upravi šuma - Šumariji Bjelovar te angažmanu profesorice Kristine Žganjer i pedagoginje Sandre Hermanović donirane sadnice su stigle u našu školu. Sadnice su uspješno posađene u dvorištu škole, a učenici zadovoljni što su sudjelovali.

 [više]

 Oglasna ploča
Važni linkovi

Sve dokumente, zakonske i podzakonske akte možete naći na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja na sljedeći način: otvorite mrežnu stranicu MZO-a, kliknete na Pristup informacijama te  odaberete Dokumenti, zakonski i podzakonski akti, zatim u padajućem izborniku izaberete, pod brojem 3. Srednjoškolski odgoj i obrazovanje i otvorit će se poveznice za sve relevantne dokumente, zakonske i podzakonske akte.

Korisni linkovi
Administrator

 Administrator mrežne stranice:
 Emina Grmić
 emina.grmic@skole.hr

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
CMS za škole logo
Tehnička škola Bjelovar / Dr. Ante Starčevića 28, HR-43000 Bjelovar / www.ss-tehnicka-bj.skole.hr / tsbj@ss-tehnicka-bj.skole.hr
preskoči na navigaciju